De magie van het eiland

Texel betekent voor ons historie, familie en een warm thuis. Vroeger, toen onze vader een voet op het eiland zette, was hij direct verkocht. Door de jaren heen is er veel veranderd, maar de liefde voor het leven op het eiland is alleen maar groter geworden.

Het is een soort magie wat je niet meer los kan laten. Het is uniek dat zoveel rijkdom op een relatief klein oppervlakte zich hier heeft kunnen vestigen.

De schoonheid van de natuur, de warmte, nuchterheid en passie van het eiland heeft iets eigenzinnigs. Het eiland biedt zoveel moois, zoveel luxe en dat willen wij graag met onze collectie met jullie delen. Kaarsen, woondecoratie, accessoires en veel meer met een unieke tint van Texel

 

Uniek

Wanneer je een eilandliefhebber bent heb je de momenten op Texel gespaard. Deze tijden brengen herinneringen met zich mee. De producten die wij verkopen, bijvoorbeeld de speciale kaarsen, hebben allemaal een element waardoor je deze momentjes vast kunt houden.

Dat kan met een herinnering van geur, een gevoel of een smaak. Daarbij geeft de collectie de luxe waar het eiland
ook aan voldoet. Uniek in zijn eigen soort. Of het nou een luxe deken is, een warme kaars met de geur van Sandelhout of een charmant wijnglas, het straalt de rijkheid uit van Texel.

 

Veganistisch, dierproefvrij en biologisch

Het idee is door een sneeuwbaleffect tot stand gekomen. Eigenlijk met een samenspel van de liefde voor het eiland en de luxe die wij graag willen uitstralen was er een droom geboren. Deze twee samen staan voor prachtig concept. Het gaf ons een ultiem gevoel door het vangen van een herinnering in een geur en daarna de productie van deze geurkaars.

Al snel volgde de ideeën van de rest van de collectie. Bij de productie hechten we erg veel waarde aan de groene productie van producten. Zo letten we er bij het kiezen van producten goed op dat de producten veganistisch, dierproefvrij en biologisch zijn. Hoe groener hoe beter. Dat vinden wij ook een belangrijk en
duidelijk goed passen bij een natuurschoon eiland.

 

The dream

Hoe bijzonder om deze collectie, onze droom, te zien uitgroeien tot een prachtig merk op Texel. Die luxe uitstraalt en de sfeer ademt van het eiland. Wij zijn bijna verliefd op ons eigen product, net zoals we dat op het eiland zijn. Maar het zou gek zijn als we dat niet waren toch?

We houden van reviews en hechten veel waarde aan de energie wat mensen ons kunnen geven. Dus heb je iets met ons te delen? Neem dan contact met ons op.